Dakinspectie Kerkrade

Wij inspecteren uw dak!

Wij staan voor u klaar!

Dakinspectie Kerkrade

Dakinspectie Kerkrade? Is uw dak beschadigd door een recente storm of intensieve sneeuwval? Kampt u met lekkages of ziet u schimmelvorming? Mogelijk is uw gevoel van veiligheid in uw eigen woning aangetast.

Wij begrijpen volkomen dat u wellicht bezorgd bent over de toestand van uw dak. Niemand wenst zich onveilig te voelen in zijn eigen huis. Daarom adviseren wij u om een grondige dakinspectie te overwegen, uitgevoerd door onze professionals bij Dakdekker Kerkrade.

Met onze jarenlange ervaring en duizenden succesvol uitgevoerde dakinspecties in Kerkrade, beschikken we over de expertise om uw dak op de meest efficiënte manier te herstellen. Onze gekwalificeerde vakmensen hebben meer dan 30 jaar ervaring in het veld en zijn bedreven in dakinspecties, dakreparaties en dakonderhoud.

Het is raadzaam om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Zodra we een afspraak hebben ingepland, komen we zo snel mogelijk bij u langs voor een grondige inspectie, om de huidige staat van uw dak nauwkeurig in kaart te brengen.

Snel ingrijpen helpt verdergaande schade voorkomen. Met uw goedkeuring kunnen we direct aan de slag met kleinere reparaties, zodat u snel uw gemoedsrust terugkrijgt en zich weer veilig in uw huis kunt voelen.

Indien u geen inspectie laat uitvoeren, kunnen problemen aan uw dak escaleren. Dit kan resulteren in een grotere kans op lekkage, schimmelvorming op uw plafond, beschadigde dakconstructies en loslatend stucwerk, verf of behang.

Heeft uw dak schade opgelopen door een storm, of vermoedt u een lek? Overweeg dan een dakinspectie zo snel mogelijk. Neem contact op met Dakinspectie Kerkrade op 045 203 28 96 om een afspraak te plannen.

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakinspectie Kerkrade

Services

Dakdekker Kerkrade

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

045 203 28 96

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Kerkrade. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Kerkrade. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Werkwijze Dakdekker Kerkrade

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Waarom

Waarom een dakinspectie?

Het belang van een grondige dakinspectie. Wist u dat het regelmatig laten inspecteren van uw dak hoge kosten, ongemak en schade kan voorkomen? Bij Dakinspectie Kerkrade leven we naar het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Tijdens een inspectie wordt uw volledige dak uitvoerig gecontroleerd op diverse factoren. We kijken naar de kwaliteit van de dakbedekking, de afwatering en zelfs naar eventuele plantengroei. Zo kunnen we tijdig signaleren wanneer uw dak toe is aan een renovatie.

Het vroegtijdig opmerken en aanpakken van beschadigingen aan uw dak, zoals kleine scheurtjes of loskomend dakmateriaal, is cruciaal. Door preventieve inspecties kunnen lekkages en andere complicaties voorkomen worden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Afgezien van de ongemakken en potentieel hoge kosten van een lekkage, kan een tijdige dakinspectie ook aanzienlijke schade aan uw woning voorkomen.

Elk type dakbedekking heeft een specifieke levensduur. Door goed onderhoud kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengd worden. Regelmatige inspecties zorgen ervoor dat er geen verborgen schade of onverwachte kosten ontstaan. Met een goede zorg voor uw dak kan het vaak jaren langer meegaan.

Maakt u zich zorgen over de staat van uw dak, bijvoorbeeld door zichtbare schade of vanwege de leeftijd van uw dak? Neem dan snel contact op met Dakdekker Kerkrade! We zijn bereikbaar op 045 203 28 96.

Dakinspectie In Kerkrade
Lekkage Detectie Kerkrade

Jaren Ervaring

Dakdekkersbedrijf In Kerkrade
Lekkage Verhelpen Kerkrade

Wanneer

Wanneer een dakinspectie?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een dakinspectie nodig is, variërend van achterstallig onderhoud tot de natuurlijke veroudering van het dak.

Uw dak is bijzonder kwetsbaar, met name door weersomstandigheden zoals regen, hagel en storm. In dergelijke gevallen is het raadzaam om een dakinspectie uit te voeren, zodat de huidige status van uw dak kan worden beoordeeld en er indien nodig tijdig kan worden ingegrepen.

Wanneer u last heeft van schimmel of vochtplekken in uw woning en niet precies weet waar de lekkage zich bevindt, kan een dakinspectie de oplossing bieden. Met een kort onderzoek kunnen we de bron van de lekkage opsporen en in de meeste gevallen direct verhelpen.

Elk type dak heeft een bepaalde levensduur. Een dakinspectie is een preventieve maatregel om eventuele problemen met uw dak vroegtijdig te ontdekken. Daken hebben regelmatig onderhoud nodig en zijn niet oneindig duurzaam.

Plant u een grote reparatie of zelfs een complete renovatie van uw dak? Een grondige inspectie vormt een solide basis voordat u aan zo’n omvangrijke klus begint. Ook in dit geval is een dakinspectie de juiste keuze.

Vermoedt u dat uw dak dringend geïnspecteerd moet worden? Maak dan direct een afspraak. U kunt contact opnemen met Dakdekker Kerkrade op 045 203 28 96.

Onze werkwijze

Wat gebeurt er tijdens een dakinspectie

Wat we controleren tijdens een dakinspectie. Tijdens onze dakinspectie beoordelen we diverse aspecten van uw dak. We beginnen met het beoordelen van de kwaliteit van de dakbedekking. 

We brengen uw volledige dak in kaart, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

We controleren of er geen scheuren in de dakbedekking zitten, of alles nog goed aansluit en of er geen beschadigingen zijn. Ook de conditie van de draagconstructie van uw dak wordt grondig geïnspecteerd.

De draagconstructie is de basis van uw dak en moet voldoende stevig zijn om weerstand te bieden tegen alle weersomstandigheden. Eventuele problemen met deze constructie kunnen een instortingsrisico vormen.

We inspecteren ook de kwaliteit van de afwatering van uw dak. Een goede afwatering is essentieel om lekkages te voorkomen. Hoewel het niet problematisch is als er kortstondig water op uw dak ligt, kan langdurige waterophoping leiden tot lekkages.

Daarnaast controleren we alle aansluitingen op uw dak. Dit is belangrijk, omdat de naden van uw dak gevoelig zijn voor lekkages. Het is daarom verstandig om dit regelmatig te laten inspecteren. Tijdens de inspectie controleren we of alles nog goed op elkaar aansluit.

Nesten van dieren, plantengroei, algen en mos horen niet thuis op uw dak. Het is daarom raadzaam dit te laten controleren, omdat dieren en plantengroei lekkages kunnen veroorzaken.

Heeft u schade aan uw dak, of wilt u de mogelijkheden voor vervanging van uw dak verkennen? Dan is een dakinspectie een verstandige keuze. Neem gerust contact op met Dakdekker Kerkrade. We staan klaar om u te helpen!

Kerkrade Dakinspectie
Kerkrade Dakdekker
Spoed Dakinspectie Kerkrade
Dakschade Kerkrade

Gerichte inspecties

Specifieke dakinspecties

Bij Dakdekkersbedrijf Kerkrade gaan we verder dan alleen het aanbieden van standaard dakinspecties. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan specifieke inspectiediensten.

Deze diensten omvatten het controleren van diverse elementen van uw dak, waaronder dakgoten, dakpannen, dakleer en schoorstenen. Elk van deze componenten heeft zijn eigen unieke eigenschappen en vraagt om een specifieke expertise. Door de jaren heen hebben we deze kennis opgebouwd en voortdurend verfijnd.

In de loop van onze geschiedenis hebben we succesvol meer dan duizend dakinspecties voltooid. Daarnaast hebben we meer dan drie decennia ervaring in zowel het uitvoeren van dakreparaties als dakrenovaties.

Deze uitgebreide ervaring biedt ons een diepgaand begrip van alle facetten van het dakwerk, van de meest gangbare problemen tot de meest complexe uitdagingen. Op basis van deze expertise kunnen we u verzekeren dat uw dak bij ons in veilige handen is.

Het is volkomen normaal om onzeker te zijn over de conditie van uw dak. Maar we willen u erop wijzen dat het essentieel is om dergelijke twijfels niet te negeren.

Heeft u vragen of twijfelt u over de conditie van uw dak? Neem dan onmiddellijk contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Onze deskundige professionals staan klaar om u te helpen.

Dakgoot inspectie

Uw dakgoot laten inspecteren

Bij Dakdekker Kerkrade benaderen we de inspectie van uw dakgoten met de precisie die ze verdienen. We voeren een diepgaand onderzoek uit dat alle relevante aspecten in overweging neemt om een volledige evaluatie van de staat van uw dakgoot te geven.

Onze inspectie begint met het opsporen van mogelijke verstoppingen in de dakgoot. Elementen zoals takken, bladeren, mos en andere soorten vuil kunnen zich in de goot ophopen, wat kan resulteren in belemmerde waterafvoer en zelfs volledige blokkades.

In ons onderzoek speuren we ook naar mogelijke blokkades, terwijl we de kwaliteit van het dakgootmateriaal beoordelen. We zijn op onze hoede voor tekenen van slijtage of schade, omdat deze over tijd tot grotere problemen kunnen escaleren.

We besteden ook bijzondere aandacht aan de regenwaterafvoer. Sommige dakgoten zijn rechtstreeks verbonden met het rioleringssysteem, en een blokkade in dit systeem kan ernstige problemen veroorzaken.

Door een uitvoerige inspectie van de afvoer kunnen we mogelijke verstoppingen vroegtijdig identificeren en voorzorgsmaatregelen treffen om toekomstige complicaties te voorkomen.

Een belangrijk aspect van de inspectie is de waterdichtheid van uw dakgoot. Een efficiënte afvoer van regenwater is essentieel om het risico op waterschade te minimaliseren. Voor huizen met hellende daken is de inspectie van de kilgoot, gelegen tussen twee dakvlakken, een cruciaal onderdeel van onze evaluatie.

Mocht u problemen ervaren met uw dakgoot, of als u vermoedt dat er mogelijk problemen zijn, neem dan snel contact op met Dakdekker Kerkrade op 045 203 28 96.

Dakgoot Repareren Kerkrade
Dakgoot Reparatie Kerkrade
Dakpan Reparatie Kerkrade
Dakpannen Vervangen Kerkrade

Dakpan inspectie

Dakpannen laten inspecteren

Dakdekker Kerkrade staat garant voor een professionele en grondige controle van uw dakpannen. Tijdens dit onderzoek duiken we diep in de verschillende facetten van uw dakpannen om de totale gezondheid van uw dak te kunnen garanderen.

Een van onze eerste checks is om er zeker van te zijn dat alle dakpannen aanwezig zijn en correct zijn bevestigd. Dit is een cruciale stap om eventuele schade tijdens ruw weer, zoals stormen, te vermijden. Loszittende dakpannen kunnen namelijk makkelijk van het dak geblazen worden, wat vervolgens kan resulteren in kostbare lekkages of andere schade.

Verder gaan we een stap verder dan alleen het observeren van de oppervlakte van de dakpannen. We voeren een grondige evaluatie uit van hun algehele kwaliteit. Dit omvat een uitgebreide inspectie op mogelijke gebreken zoals scheuren, barsten, en zelfs subtiele tekenen van slijtage die de levensduur van uw dakpannen zouden kunnen beïnvloeden.

Daarnaast nemen we ook de tijd om het metsel- en voegwerk van uw dak te beoordelen. Deze elementen zijn net zo essentieel voor de duurzaamheid en integriteit van uw dak als de dakpannen zelf. We zorgen ervoor dat alles in topconditie is, om zo de levensduur van uw dak te verlengen.

Als er bij u enige onzekerheid bestaat over de conditie van uw dakpannen, of als u vermoedt dat er schade kan zijn, dan staan onze deskundige dakinspecteurs voor u klaar. We voeren graag een diepgaande dakpaninspectie voor u uit om uw zorgen weg te nemen en ervoor te zorgen dat uw dak in optimale staat verkeert.

Dakleer inspectie

Inspecteren van het dakleer

Wij hebben een diepgaand begrip van de specifieke behoeften en uitdagingen die gepaard gaan met platte daken. Platte daken zijn vaak bedekt met bitumen, ook wel bekend als dakleer, en dat dit materiaal populair is vanwege zijn kostenefficiëntie en duurzaamheid.

Bij het uitvoeren van een inspectie van dakleer richten we ons op de kwaliteit en de huidige staat van de dakbedekking. We besteden speciale aandacht aan het voorkomen van losraken of opkrullen van het dakleer, vooral bij langdurige droogte en extreme hitte.

Deze omstandigheden kunnen leiden tot uitdroging en beschadiging van het dakleer, met mogelijke gevolgen zoals lekkages. Daarnaast zijn we alert op mogelijke kieren en naden tussen de banen van de bitumen dakbedekking.

Hoewel deze scheuren op het eerste gezicht misschien onschuldig lijken, kunnen ze leiden tot waterschade aan uw woning of schuur. Daarom is het van groot belang om deze kieren tijdig en adequaat aan te pakken, om verdere schade te voorkomen.

Tijdens onze inspectie controleren we ook de waterdichtheid van het dakleer en de efficiëntie van de waterafvoer. Het is van essentieel belang dat de dakbedekking volledig waterdicht is en dat het water effectief wordt afgevoerd, om ophoping en daarmee samenhangende problemen te voorkomen.

Na afloop van onze grondige inspectie kunt u met een gerust hart vertrouwen op de optimale conditie van uw dakleer, waardoor uw woning effectief wordt beschermd tegen de elementen. Mocht u redenen hebben om te vermoeden dat uw dakleer inspectie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 045 203 28 96.

Epdm Dakbedekking Rotated
Dakleer Vervangen Kerkrade
Schoorsteen Renovatie Kerkrade
Schoorsteen Reparatie Kerkrade

Schoorsteen inspectie

Schoorsteen inspecties

Schoorstenen zijn belangrijke bouwkundige elementen die blootstaan aan diverse weersinvloeden, zoals regen, vorst, harde wind en sneeuw. Deze omstandigheden kunnen na verloop van tijd leiden tot slijtage en beschadigingen.

Tijdens onze uitgebreide inspectie richten we ons op een grondige evaluatie van uw schoorsteen. We beginnen met een algehele inspectie van de buitenkant, waarbij we nauwlettend letten op de kwaliteit en toestand van de gebruikte bouwmaterialen.

Daarnaast controleren we zorgvuldig de conditie van het voeg- en metselwerk, omdat deze elementen essentieel zijn voor de stabiliteit en duurzaamheid van uw schoorsteen.

Bovendien sporen we tijdens de inspectie zichtbare tekenen van slijtage of schade op, zoals barsten of breuken. Deze kunnen potentiële lekkages veroorzaken, wat aanzienlijke waterschade aan uw woning kan veroorzaken als ze onopgemerkt blijven.

We nemen ook de tijd om te controleren of er geen blokkades of ophoping van roet in uw schoorsteen aanwezig zijn, aangezien dit de efficiëntie van de rookafvoer kan verminderen of zelfs een schoorsteenbrand kan veroorzaken.

Als betrouwbaar en ervaren dakdekkersbedrijf hebben we jarenlange expertise in het inspecteren en onderhouden van daken en schoorstenen. Onze deskundigen staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven over het beste onderhoud voor uw dak en schoorsteen. Neem gerust contact op met Dakdekker Kerkrade via 045 203 28 96.

Jarenlang ervaring

Kosten dakinspectie

Elk dak is werkelijk uniek, wat betekent dat de kosten van een dakinspectie variëren afhankelijk van de omvang van de klus.

Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grotere renovatie, wij nemen de tijd om elk aspect zorgvuldig te bekijken, inclusief de benodigde materialen, gereedschappen en machines. Op die manier kunnen we u een nauwkeurige en gedetailleerde kostenraming bieden voor uw specifieke project.

Bij ons begrijpen we dat transparantie en duidelijkheid van essentieel belang zijn wanneer het aankomt op de kosten. Daarom nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van een vrijblijvende offerte en om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu behoefte hebt aan een gedetailleerde uitleg van de kosten of aan een op maat gemaakte oplossing, we zijn er om u te helpen.

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat we eerlijke prijzen hanteren zonder in te boeten aan de kwaliteit van ons werk. We hechten veel waarde aan uw tevredenheid en streven ernaar om u een dakinspectie te bieden die voldoet aan uw verwachtingen en eisen. Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om hoogwaardige diensten te leveren die andere aanbieders in de schaduw stellen.

Als u op zoek bent naar een grondige en betrouwbare dakinspectie, zoek dan niet verder. Maak vandaag nog een afspraak via 045 203 28 96 en geef uw dak de aandacht en zorg die het verdient.

Dakgoot Inspectie Kerkrade
Kosten Dakinspectie Kerkrade

Transparant

Kosten Dakdekker Kerkrade

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 045 203 28 96.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Kerkrade
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Kerkrade met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag  op 045 203 28 96

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Kerkrade

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Kerkrade om het lek te dichten.

Dakdekker Kerkrade

Bent u op zoek naar een dakdekker in Kerkrade? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Kerkrade

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Kerkrade!

Dakinspectie Kerkrade

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Kerkrade

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Kerkrade voor een afspraak!

Dakrenovatie Kerkrade

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Kerkrade

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Kerkrade lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Kerkrade.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Bij Dakdekker Kerkrade bieden wij een breed scala aan diensten voor de aanleg, renovatie en inspectie van daken, inclusief reparaties bij schade.

In welke regio is Dakdekker Kerkrade actief?
Onze diensten zijn beschikbaar in Kerkrade en de omliggende gebieden. Als u in dit gebied woont en onze hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via 045 203 28 96.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?

De kosten van een dakreparatie variëren afhankelijk van de omvang van het project. Over het algemeen zijn kleinere klussen voordeliger dan grotere projecten.

Belangrijke factoren die de kosten beïnvloeden zijn onder andere de benodigde tijd, materialen, gereedschap en machines.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via 045 203 28 96. Onze collega's bij Dakdekker Kerkrade staan klaar om u van dienst te zijn!
Heb ik recht op garantie?

Wij bieden garantie op kwaliteit en vakmanschap. Bij uitgevoerde werkzaamheden bieden wij een garantie van 10 jaar. Mocht er binnen deze periode problemen ontstaan als gevolg van onze werkzaamheden, dan zullen wij deze kosteloos verhelpen!

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Bij een daklekkage is het belangrijk om eerst de oorzaak van het probleem te achterhalen. Identificeer het lek en de oorzaak ervan.

U kunt proberen het lek tijdelijk te dichten, bijvoorbeeld met behulp van Waterstop. Als het lek niet kan worden gedicht, probeer dan zoveel mogelijk water op te vangen in een emmer of met behulp van een zeil.

Schakel vervolgens de hulp in van een professionele dakdekker. Onze expert zal ter plaatse een kort onderzoek uitvoeren om het probleem grondig op te lossen.

Wacht niet te lang om een dakdekker in te schakelen, aangezien een lekkage snel aanzienlijke schade kan veroorzaken.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Neem direct contact met ons op. Bel ons op 045 203 28 96.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Hoewel daken theoretisch gezien eeuwig meegaan, heeft elke vorm van dakbedekking een beperkte levensduur. Na verloop van tijd neemt de kwaliteit van de dakbedekking af en neemt de kans op schade en lekkages toe.

Dakbedekking kan bijvoorbeeld uitdrogen, wat leidt tot barsten en scheuren. Bij bitumen dakbedekking kunnen blaasjes of luchtbellen ontstaan.

Als u regelmatig te maken heeft met terugkerende problemen of herhaalde reparaties, is het verstandig om een dakrenovatie te overwegen om deze problemen voorgoed op te lossen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken met Dakdekker Kerkrade. Bel ons op 045 203 28 96 en wij helpen u graag verder.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker, zelfs bij kleine beschadigingen aan uw dak. Zelfs kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken.

Wacht niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Bel ons op 045 203 28 96. In de tussentijd kunt u proberen scheuren of kieren zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?

Elk dak is uniek en vereist een zorgvuldig renovatieproces. We beginnen met het verwijderen van de oude dakbedekking en indien nodig het afbreken van de oude dakconstructie. Vervolgens bouwen we een nieuwe dakconstructie en brengen we isolatie aan voordat we uw dak bedekken met de gekozen dakbedekking.

Na het aanbrengen van de dakbedekking volgt een grondige controle, waarbij alle details zorgvuldig worden geïnspecteerd.

Als alles naar tevredenheid is, ruimen we de materialen op en kunt u genieten van uw nieuwe dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie controleren we uw hele dak. We letten op de kwaliteit van de dakbedekking, de draagconstructie, de waterafvoer en de aansluitingen. Ook kijken we naar eventuele schade veroorzaakt door dieren en plantengroei.

Voor een grondige inspectie en eventuele reparaties, neem contact met ons op.